В приповдигнато настроение в коледната подготовка се гмурваме в натоварен график

...
В приповдигнато настроение в коледната подготовка се гмурваме в натоварен график
Коментари Харесай

Коледното чистене вече е песен с модерните домашни помощници

В приповдигнато въодушевление в коледната подготовка се гмурваме в натоварен график от задания: от извършването на покупки и избирането на най-подходящия подарък за обичаните хора, до украсата и почистването преди празниците... А какво почистване ни чака по-късно! Във всеки дом чистотата е значима част от коледното въодушевление, само че не на всеки му се чисти с коледен възторг, до момента в който си тананика Jingle bells, Jingle bells... Всъщност, за какво не?

може да е идеалният асистент, който ще се оправи с почистването на пода като с вълшебна пръчица! Каква прелестна концепция! Това може да е мечтаният подарък за всеки!  е робот от последно потомство, който комбинира моп и прахосмукачка в едно. Прах, нечистотия, твърди боклуци не са никакъв проблем, тъй като роботизираният апарат събира всичко с V-образна четка и мощно засмукване. Вече няма никакъв проблем да хапвате карамелизирани пуканки или следващата доза коледни сладки, тъй като трохите ще бъдат събрани, без даже да усетите по какъв начин! Можете да избирате сред три режима на мокро разчистване, по отношение на степента на замърсяване. 

Да, само че дали ще почисти добре ъглите ?

Разбира се! Четките за ъгли повдигат отпадъците в най-неудобните места за разчистване, а електронна та помпа управлява силата на водната бликам и поддържа подложката отмерено влажна по време на цялото почистване.

Къде да я държа?

 има изчистен дизайн в сребристо-черен цвят и може да се прибере под диван, маса или в килера. Тежи едвам 3,21 кг и има хубав дизайн. Включва се единствено с един бутон, който ръководи всички функционалности. За тях осведомят 5 светодиода, захранвани от батерия NIMH.

Има и още положителни вести: Роботът прахосмукачка работи единствено с вода и без препарат, което я прави супер потребен асистент при алергии или нетърпимост към химикали. Просто избирате интензивността на струята, цялостните резервоара от 335 лм съгласно повърхността на разчистване и готово!

О, има и още по-добри вести! Роботът прахосмукачка работи, до момента в който вие си почивате на среща с приятелки, на шопинг или пък разпускате с коледен филм, тъй като се ръководи отдалечено с мобилното приложение iRobot HOME.

Каква добра концепция за интелигентен подарък за Коледа! Това може да е жест и грижа, както за фамилията, по този начин и за възрастен човек, който се уморява с домашната работа. А грижата за чистотата е грижа за здравето. А когато обичаме обичаните хора им подаряваме свободно време и своята приятна компания!
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР